Mentale coaching

Sporters, muzikanten en overige performers ervaren stress, angst, twijfel. Deze gevoelens kan je ervaren in de training, studie, of tijdens voor of na de uitvoering van een performance. Daar ik zelf ervaring heb in podiumperformance en er ook van heb leren genieten, weet ik welk plezier het kan geven. Wil jij dit ook ervaren? Via mijn coaching en trainingen kan ik je leren om voortaan met zelfvertrouwen en met plezier jouw sport of muziek uit te voeren

Wanneer je een podiumactiviteit (sport, muziek, toneel e.d.) wilt uitvoeren, ervaar je gevoelens en gedachten, dit kan zijn voor, tijdens of na de zogenaamde activiteit. Gedachten en gevoelens hebben invloed op de uitvoering van jouw activiteit. Hierdoor kan het gebeuren dat de prestatie ondermaats wordt, gemeten aan jouw eigen norm, waardoor plezier plaats maakt voor frustratie en teleurstelling. Dit kan zelfs zo ver gaan, dat een muzikant of sporter uiteindelijk stopt met sporten of bespelen van een instrument. Het hoeft gelukkig niet zo ver te komen!

Door gericht te oefenen kun je gedachten en gevoelens herkennen en dusdanig sturen dat deze geen belemmering meer zijn voor jouw eigen prestatie. Je zult ervaren dat je een sportprestatie of het uitvoeren van muziek met vertrouwen en plezier tegemoet gaat treden en als een rijke ervaring ondergaat.

Wil jij jouw activiteit met vertrouwen tegemoet zien en wil jij ervaren hoe het is om een prestatie te leveren zonder stress angst en twijfel? Maak een afspraak en ervaar het verschil!

Ik begeleid zowel individuele personen alsook teams en clubs.
Via het contactformulier of telefonisch kunt u met mij in contact komen.