Mentale coaching

Wanneer je een podiumactiviteit (sport, muziek, spreken e.d.) wilt uitvoeren, ervaar je gevoelens en gedachten, dit kan zijn voor, tijdens of na de zogenaamde activiteit. Gedachten en gevoelens hebben invloed op de uitvoering van jouw activiteit. Hierdoor kan het gebeuren dat de prestatie ondermaats wordt, gemeten aan jouw eigen norm, waardoor plezier plaats maakt voor frustratie en teleurstelling. Dit kan zelfs zo ver gaan, podiumactivist (muzikant, spreker, acteur enz.) stopt met de uitvoering van de activiteit. Voorkom dat het zover komt en ga samen met mij gericht trainen!

Door gericht te oefenen kun je gedachten en gevoelens herkennen en dusdanig sturen dat deze geen belemmering meer zijn voor jouw eigen prestatie (ep). Je zult ervaren dat je een prestatie met vertrouwen en plezier tegemoet gaat treden en de uitvoering ervan als een rijke ervaring ondergaat.

Wil jij jouw activiteit met vertrouwen tegemoet zien en wil jij ervaren hoe het is om een prestatie te leveren zonder stress angst en twijfel? neem contact met mij op!

Tarief
€ 45,00 per uur inclusief BTW.

Ik begeleid zowel individuele personen alsook teams en clubs.
Via het contactformulier of telefonisch kunt u met mij in contact komen.